به دلیل اهمیت و نقش کفپوش در دکوراسیون، امروزه بخش بزرگی از صنعت دکوراسیون به کفپوش اختصاص دارد. هر یک از کفپوش‌های موجود در بازار دارای ویژگی‌های خاص خود هستند و در این میان از کفپوش رولی نیز نباید غافل شد.شما اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره‌ی این کفپوش هستید، مطالب این مقاله را از دست ندهید!

کفپوش رولی چیست؟

همان‌ گونه که از اسم این کفپوش پیداست، حالت رولی دارد و از جنس پی وی سی است. شیوه‌ی نصب این کفپوش ساده است و امکان نصب بر روی انواع سطوح را نیز دارد. مانند سایر مدل‌های کفپوش‌ پی وی سی از رنگ و طرح متنوعی برخوردار است. دقیقا به همین دلیل پاسخ‌گوی تمامی سلیقه‌ها است. این کفپوش دارای طرح‌های متنوع  سنگی، کاشی، سرامیک و پارکت لمینت است.

همچنین مقاومت بالایی دارد و از این نظر برای فضاهایی که از تردد بالایی برخوردارند گزینه ی مناسبی به شمار می رود. ضمن این‌که با توجه به ویژگی‌های خاص که دارد از قیمت بسیار مناسبی نیز برخوردار است.

  • مزیت های کفپوش رولی
  • عیوب کفپوش رولی
  • کاربرد کفپوش رولی
  • پارکت لمینت و تفاوت آن با کفپوش رولی
  • نصب کفپوش رولی
  • قیمت کفپوش رولی

علت محبوبیت این کفپوش به مزایای گسترده‌ی آن مربوط می‌شود که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

مزایا

مقرون به صرفه و قیمت مناسب
نظافت راحت
ضد آب و قابل شستشو
مقاومت و طول عمر بالا
اجرا و نصب راحت و سریع
مراقبت و نگهداری آسان
نرم و انعطاف پذیر

علاوه بر مزایا باید به معایب و نقص‌های این کفپوش نیز اشاره کرد. شامل موارد زیر است:

معایب

تغییر رنگ در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید
اگر در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار بگیرد و کفپوش گرم شود، گاز سمی تولید میکند
بازسازی و تعمیر سخت
ناسازگار با محیط زیست
نیاز به نصاب حرفه ای برای نصب کفپوش در مکان های بزرگ
سطح لغزنده ای در اثر خیس شدن پیدا میکند
بوی نامطبوع هنگام نصب
مشاوره رایگان

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی و رایگان، دکمه ارتباط با ما را فشار دهید.

ارتباط با ما

کاربرد

این محصول را می‌توان در هر مکانی با هر میزان تردد نصب کرد. یعنی به دلیل مقاومت بالا، ضدآب و قابلیت شستشو این کفپوش، موارد استفاده از آن در فضاهای مختلف وجود دارد. قابل اجرا در سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه است. چون مقاومت بالایی که در برابر تردد، ضربه و فشار دارد می‌توان از آن در کارگاه‌های صنعتی نیز استفاده کرد. از طرح و رنگ متنوعی نیز برخوردار هستند. پس می‌توان به فراخور سلیقه از طیف رنگی متنوع آن برای بخش‌های مختلف خانه استفاده کرد.

یکی از طرح‌های معروف و محبوب این کفپوش، طرح چوب است که شباهت بسیاری به پارکت لمینت دارد. شباهتشان تا جایی است که بسیاری از افراد این دو کفپوش را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. الان در این بخش می‌خواهیم به تفاوت بین این دو کفپوش بپردازیم.

تفاوت با پارکت لمینت

مهم‌ترین تفاوت بین رولی و پارکت لمینت به جنس و نوع مواد اولیه‌ی آن‌ها بستگی دارد. میدانیم که رولی از جنس پی وی سی است و حالت شیمیایی دارد، در حالی‌که پارکت لمینت شامل خمیر چوب فشرده است.

رولی دارای ابعاد مشخصی است و ضخامت آن بین 2 تا 3 میلی‌متر است. همینطور اندازه و ضخامت قطعات پارکت لمینت از برندی به برند دیگر متغیر است. ضمن این‌که به طور کلی ضخامت پارکت لمینت بین 8تا 12 میلی‌متر است.

 متریال و جنس خاص رولی باعث میشود تا از مقاومت بالایی در برابر رطوبت و نفوذ آب برخوردار باشد. این درحالی‌ است که پارکت لمینت حساسیت بیش‌تری به رطوبت دارد و نیازمند مراقبت بیش‌تری است.

مثل هر کفپوش دیگر پیش از نصب کفپوش رولی نیز باید به یکسری ملزومات توجه کرد. ما در ادامه به طور خیلی کوتاه به مراحل نصب این نوع از کفپوش می‌پردازیم.

نصب

قیمت

میزان قیمت این کفپوش با توجه به معیارهای خاصی، متغیر است و هزینه نهایی بستگی به عوامل زیر دارد:

  • نوع کاربری

  • متراژ فضا

  • ضخامت

  •  برند

  • و...

در نهایت با توجه به مواردی که شرح آن رفت؛ باید گفت که کفپوش رولی به عنوان یک کفپوش مقاوم و مقرون به صرفه کاربرد زیادی دارد.

با توجه به اینکه تنوع رنگ و طرح این کفپوش به محبوبیت آن افزوده است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *