همانطور که در مقالات پیشین سایت راشین توضیح دادیم دیوارپوش ها یکی از پرمصرف ترین و پرکاربردترین محصولات در دکوراسیون داخلی هستند، به همین دلیل زیرسازی دیوارپوش بحث امروز ماست.
دیوارپوش ها  دارای  طرح های مختلفی در انواع MDF و PVC هستند و شما طبق سلیقه و نوع فضایی که در اختیار دارید می توانید هر کدام را انتخاب کنید.
شاید این سوال برای شما هم پیش آید که نحوه زیر سازی دیوار پوش چیست؟
برای پاسخ به این سوال، تا پایان مطلب همراه ما باشید.

زیر سازی دیوارپوش

به طور کلی زیرسازی  دیوارپوش به معنای آماده سازی یک بستر، برای نصب و اجرای یک نوع پوشش دهنده است و محدود به دیوار نیست. به عنوان مثال زمانی که میخواهید سقف کاذب نصب کنید باید زیرسازی مناسب انجام دهید. و سپس نصب را شروع کنید.

حالا دلیل لزوم زیر سازی دیوارپوش چیست؟

بعضی بستر ها به خودی خود و تنهایی قابلیت نگه داشتن یک جنس دیگر بر روی خود را ندارند. پس باید با ابزارهای مخصوص ابتدا بستر را آماده و زیر سازی کنید. و در مرحله بعدی فرآیند نصب را انجام دهید.
می توان گفت برای همه مصالح ساختمانی به استثناء گچ،باید زیرسازی انجام دهیم.
این در مورد دیوارپوش ها هم صادق است. و روی دیوار هایی که گچ روی آن ها نیست،باید زیر سازی انجام دهیم و بعد نصب کنیم. ( حتی سطح گچ را هم باید کاملا صاف و صیقلی کنیم ). به طور معمول برای زیرسازی از پروفیل های آلومینیومی و یا چوب استفاده می کنیم.

دیوارپوش

نصب و زیر سازی دیوارپوش پی وی سی

همانطور که میدانید دیوار مورد نظر اگر گچی باشد و سطحی صاف و بدون ترک و رطوبت داشته باشد، به راحتی و بدون نیاز به زیر سازی سنگین،میتوانید دیوارپوش را روی آن نصب کنید.

دیوارپوش به وسیله میخ کوب و یا منگنه کوب روی دیوار ثابت می شود

از دیگر روش های نصب دیوارپوش می توانیم به نصب توسط شاسی های مخصوص زیر سازی اشاره کنیم. برای این کار نیاز به براکت سیمان،اتصالات و گالوانیزه دارید که به راحتی از ابزار فروشی ها میتوانید تهیه کنید.

اول براکت ها را روی دیوار (در محل هایی که نصاب تعیین کرده) قرار میدهید.و بعد پروفیل ها را روی آن نصب می کنید و سیم کشی را از داخل عبور می دهید.

دیوارپوش

الزام و اجبار به زیر سازی چه دلایلی دارد ؟

اکثر افراد به زیرسازی توجهی نمی کنند و آن را کاری غیر ضروری و بیهوده میدانند و لی باید بگوییم یکی از مهمترین بخش ها در نصب، زیر سازی است.
دیوارپوش های PVC خاصیت عایق بودن دارند و عایق چوبی برای حرارت و صدا هستند. اما اگر هنگام نصب زیرسازی را به درستی انجام ندهیم،خاصیت عایق بودن آنرا مختل کرده و از بین می بریم. پس زیر سازی اهمیت ویژه ای دارد.
از دیگر مشکلاتی که با انجام ندادن زیر سازی ممکن است پیش بیاید، پایین آمدن استحکام دیوارپوش هاست.
اگر این محصولات را به خوبی به هم چفت و بست نکنید، نمیتوانند استحکام کافی داشته باشند،و ممکن است با کوچیکترین ضربه ای آسیب ببینند.

حتما برای نصب این محصولات از افراد حرفه ای و متخصص کمک بگیرید.

به این مقاله رای دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *