کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C)

در این مقاله سعی کرده‌ایم کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C) را به صورت خلاصه معرفی کنیم:

در زمان بازسازی یا نوسازی محل زندگی یا کار خود ممکن است به مرحله تغییر یا تعویض کف واحد خود برسیم و بخواهیم تغییراتی بدهیم.

در ابتدا لازم است بدانیم چه متریالی را می‌توانیم برای کف واحد خود انتخاب کنیم؛
1 . سنگ یا سرامیک
2. پارکت چوبی
3 . موکت
4 . لمینت
5 . کفپوش‌ پی‌وی‌سی (p.v.c)

در این مقاله سعی کرده‌ایم کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C) را به صورت خلاصه معرفی کنیم:

کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C)

 

در ابتدا باید بدانیم پی وی سی(p.v.c) چیست؟

پی وی سی ماده‌ای است که حاوی کربن، هیدروژن و کلر است. P.V.C یکی از پر کاربرد ترین متریال و مواد در ساخت محصولات ساختمانی مانند درب، پنجره، لوله و….. می‌باشد. اما شاید جالب باشد بدانید محصولی نیز با پی وی سی برای کف واحدها تولید می‌شود، که بسیار مقاوم  و در عین حال منعطف و قابل شستشو می‌باشد.

از اولین کارخانه و شرکت‌هایی که در ایران اقدام به تولید کفپوش پی وی سی یا وینیل کردند شرکت ایران کفپوش و کمپارس بودند. در ابتدای تولید شرکت ایران کفپوش، صرفا کفپوش‌هایی به شکل مربع در ابعاد 25 * 25 را تولید می‌کرد. در بازه زمانی کوتاهی انواع دیگری از کفپوش‌های پی وی سی (p.v.c) مثل کفپوش رولی، کفپوش‌های تخصصی دیتا سنتر، آنتی باکتریال و….. . رانیز به سبد تولید و فروش خود اضافه کرد.

کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C)

 

اما باید بدانیم پی وی سی(p.v.c) که برای تولید کفپوش از آن استفاده می‌شود از چه تولید شده است:

1. لایۀ uv که این لایه محافظ سطح اصلی و رویۀ کفپوش است و کاربردش مقاومت از رویۀ اصلی در برابر خط و خش، سایش و یا مقاومت از کفپوش در برابر تابش مستقیم نور خورشید است.

2. لایۀ طرح که این لایه آن چیزی است که شما به عنوان رنگ و مدل بر روی کفپوش می‌بینید. محافظت از این لایه بر عهده‌ی لایه uv می‌باشد.

3. لایۀ اصلی که استخوان‌بندی و اصلی‌ترین لایه در تولید کفپوش است که لایۀ طرح و لایه uv بر روی آن پرس می‌شوند.

از مزایای کفپوش پی‌وی‌سی(p.v.c) می‌توان به قیمت پایین‌تر نسبت به سایر محصولات مرتبط با کف اشاره کرد. همچنین سرعت و سهولت در نصب، قابل شستشو بودن، نظافت ساده، عایق صوت و حرارت، تنوع در رنگ و طرح، اما در مقابل معایبی را نیز دارد. کفپوش‌های پی وی سی (p.v.c) به دلیل ضخامت کم و منعطف بودن حتما باید بر روی سطوح کاملا صاف و مسطح نصب شوند. در غیر این صورت به دلیل منعطف بودن شکل زمین را به خود می‌گیرند. حتی کوچکترین سنگ ریزه را نشان می‌دهد. غیر طبیعی بودن طرح به نسبت پارکت و لمینت، آسیب پذیری در مقابل سایش و تردد زیاد به گونه‌ای که بر اثر تردد زیاد، ممکن است رویه از بین برود.

کفپوش پی‌‌وی‌‌سی(P.V.C)

در نهایت اینکه کفپوش‌های پی وی سی(p.v.c) یا وینیل را می‌توان در مکان‌های متفاوتی استفاده کرد. این مدل از کفپوش‌ها در کنار مزایایی که دارند معایبی را نیز دارند که درهنگام خرید حتما باید به آن دقت کرد. در این مقاله سعی کردیم به صورت خلاصه مزایا و معایب آن را تشریح کنیم و امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که سئوالی دارید یا موضوعی از قلم افتاده است خوشحال می‌شویم با ما در ارتباط باشید.
حال دلتان خوب

به این مقاله رای دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *