وینیل به عنوان یک کفپوش محبوب شناخته می‌شود. این کفپوش به دلیل جنس پلاستیکی‌اش نرم و منعطف است و قابلیت شست‌وشو نیز دارد. کفپوش وینیل دارای انواع مختلفی است که شامل شکل تایلی، رولی و پشت‌چسبدار است. به طور کلی انواع کفپوش‌های وینیل به نصب ساده معروف هستند. کفپوش برچسبی وینیل از نصب بسیار ساده‌تری برخوردار است و خود شما هم به سادگی می‌توانید آن را نصب کنید. در این مقاله قصد پرداختن به کفپوش چسبی وینیل را داریم.

سوال اول : کفپوش چسبی وینیل چیست؟

یکی از انواع کفپوش‌های وینیل، کفپوش چسبی است که از نظر جنس و ساختار تفاوت چندانی با انواع دیگر کفپوش ندارد. این کفپوش از جنس پی وی سی است و به همین دلیل نرم و منعطف است. تفاوت آن با سایر کفپوش‌های وینیل در این است که یک لایه چسب پشت این کفپوش به کار می‌رود و با کاغذ محافظ پوشیده می‌شود. به همین دلیل هنگام نصب آن نیازی به چسب نیست. ضمن این‌که به سادگی روی سطوح مختلف نصب می شود و در برابر رطوبت نیز از مقاومت بالایی برخوردار است.

از این کفپوش می‌توان در کف کاربری های مسکونی، تجاری  اداری استفاده کرد. البته کیفیت چسبی که در پشت این کفپوش به کار می‌رود مهم است.

زیرا گاهی به دلیل کیفیت پایین و ضعیف بودن چسب، کفپوش از مقاومت کمی برخوردار می‌شود.

مراحل نصب کفپوش چسبی وینیل

همان‌طور که اشاره شد، مهم‌ترین مزیت کفپوش پی وی سی پشت‌ چسب‌دار، نصب آسان آن است. برای نصب این کفپوش کار چندانی لازم نیست انجام دهید و همین عامل باعث می‌شود که خود شما هم بتوانید آن را نصب کنید. در ادامه به مراحل نصب کفپوش برچسبی وینیل می‌پردازیم.

1.
زیرسازی
2.
نظافت کف
3.
از بین بردن رطوبت
4.
نصب کفپوش چسبی

توضیح کامل مراحل نصب کفپوش چسبی

اولین مرحله برای نصب کفپوش برچسبی انجام زیرسازی‌های لازم است. این کفپوش به سادگی روی موزائیک، کاشی، سنگ می‌چسبد ولی ابتدا لازم است که زیرسازی درستی انجام گیرد و سطح کاملا صاف شود. در این مرحله لازم است تا کف را به خوبی بررسی کنید و هرگونه ترک، شکستگی را بتونه‌کاری کنید.

بعد از انجام زیرسازی باید سطح را از هر نوع آلودگی و گردوغبار تمیز کنید. در صورت عدم نظافت برچسب کفپوش، به سطح  نمی‌چسبد و دچار حباب می‌شود.

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، کفپوش برچسبی وینیل ضد آب و رطوبت است. همین عامل باعث می‌شود که از آن در محیط‌های مرطوب مانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی استفاده شود. ولی توجه داشته باشید که پیش از نصب کف باید کاملا خشک باشد و هیچ گونه رطوبتی نیز آن‌جا وجود نداشته باشد. در غیر این‌صورت کفپوش به کف نمی‌چسبد.

در نهایت بعد از انجام تمامی مراحل پیشین، نوبت به نصب کفپوش وینیل پشت چسب‌دار می‌رسد. این مرحله تنها کافی است که کاغذ محافظ را از پشت کفپوش وینیل جدا کنید و آرام و به دقت آن را به کف بچسبانید.  

مزایای کفپوش چسبی

استفاده از هر کفپوشی به دلیل مزایای آن صورت می‌گیرد، ما در این بخش به مزایای کفپوش وینیل می‌پردازیم.

پیاده سازی و نصب ساده و سریع
ضد آب و رطوبت
نرم و منعطف
رنگ بندی متنوع
عایق صوتی و حرارتی
ظاهر مشابه چوب
حمل آسان
امکان چاپ تصویر دلخواه

روش نظافت کفپوش برچسبی وینیل

برای این‌که کفپوش شما مدت زمان زیادی را عمر کند، لازم است که به طور مرتب آن را نظافت کنید. شما باید سطح آن را به طور مرتب جارو بکشید و گرد و غبار را از سطح آن پاک کنید.

ضمن این‌که از مواد شوینده شیمیایی برای تمیز کردن آن استفاده نکنید. اگر سطح کفپوش را جاروبرقی می‌کشید سعی کنید از فرچه‌ی نرم آن استفاده کنید تا سطح کفپوش دچار خط‌وخش نشود.

کفپوش چسبی وینیل یکی از انواع کفپوش وینیل است که مهم‌ترین ویژگی‌ آن نصب ساده و بدون دردسر آن است.

از این‌رو اگر به دنبال کفپوش هستید که خودتان آن را نصب کنید و به این شکل هزینه‌ها را پایین بیاورید، می توانید به کفپوش چسبی نیز فکر کنید.

البته در نظر داشته باشید که به دلیل برچسبی بودن، چسبندگی آن نسبت به سایر مدل‌های کفپوش پی وی سی کم‌تر است.

3.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *