کافی است یک بار پا به بازار کفپوش‌های ساختمانی بگذارید و یا این کلیدواژه را در اینترنت جستجو کنید. قطعا از وجود انواع کفپوش شگفت‌زده خواهید شد. البته شگفت‌زدگی یک سوی ماجراست و در سوی دیگر سردرگمی و بلاتکلیفی در انتظار شماست. می‌پرسید چرا؟ چون تنوع زیاد، ضمن بالا بردن حق انتخاب، منجر به سردرگمی نیز می‌شود. در چنین حالتی نیاز به راهنمای خرید کفپوش دارید تا بتوانید با قاطعیت و بدون تردید کفپوش مناسب منزل یا محل کارتان را تهیه کنید.

انواع کفپوش

در حال حاضر انواع و اقسام کفپوش با ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاصی در بازار یافت می‌شود. واضح است که هر کفپوش مناسب فضای خاص خود است و نمی‌توان آن را در هر کفی نصب کرد. در مقالات پیشین به طور کامل به انواع کفپوش و ویژگی‌های هر یک پرداخته‌ایم و در این بخش تنها به نام بردن آن‌ها اکتفا می‌کنیم.

  • فرش
  • موکت
  • سرامیک
  • سنگ
  • بتن
  • پارکت
  • پی وی سی
  • پارکت لمینت
  • اپوکسی

کفپوش یک تابلو و یا ظرف بلوری نیست که هر وقت از چشم افتاد و دیگر دوستش نداشتیم به راحتی کنار گذاشته شود. در واقع با توجه به حجم کار و هزینه‌ای که می‌شود، باید هنگام خرید این محصول تمام دقت و توجه خود را به کار ببندیم. در این صورت کفپوش انتخابی ما می‌تواند تا سال‌ها پاسخ‌گوی نیازهای ما باشد. این در حالی است که امروزه به دلیل تنوع کفپوش، تنوع برند، تنوع طرح و رنگ و… انتخاب این محصول سخت می‌شود. در این بخش به معیارهایی برای خرید کفپوش مناسب می‌پردازیم.

در نظر گرفتن کاربری

اولین نکته‌ای که پیش از انتخاب و خرید کفپوش باید به آن توجه کنید این است که کفپوش را برای چه مکانی می‌خواهید. کفپوش را برای محل کار خود می‌خواهید یا منزل‌تان؟ اگر برای محل کار می‌خواهید، نوع کسب‌وکار شما چیست؟ قطعا کفپوشی که برای یک مغازه کوچک  به کار می‌رود با کفپوش درمانگاه‌ها متفاوت است. همین نکته در رابطه کفپوش منزل نیز صدق می‌کند. کفپوش آشپزخانه و سالن پذیرایی ویژگی‌های متفاوتی دارند. همچنین نمی‌توان برای اتاق خواب و سرویس بهداشتی از یک نوع کفپوش استفاده کرد. ضمن این‌که در چه منطقه‌ی جغرافیایی به سر می‌برید و آب و هوا و میزان رطوبت محل زندگی‌تان چه‌قدر است، در خرید کفپوش تاثیرگذار است.

پس هنگام خرید کفپوش حتما کاربری فضای خود را در نظر بگیرید. 

کیفیت

کفپوش جزء آن دسته از عناصر دکوراسیون به شمار می‌رود که نمی‌توان به راحتی آن را تغییر داد. درواقع کفپوش‌ها اصولا هنگام ساخت‌وساز و یا بازسازی و نوسازی نصب می‌شوند و برای سالیان طولانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پس این‌که کفپوش کیفیت خوبی داشته باشد نکته‌ی بسیار مهمی است زیرا همان‌طور که می‌دانید بین کیفیت و طول عمر کفپوش، رابطه‌ی مستقیمی وجود دارد.

برای این‌که کفپوش باکیفیتی خریداری کنید و تا مدت‌ها از خرید خود لذت ببرید باید از برندهای معتبر خرید کنید. در گذشته پیدا کردن این برندها بسیار راحت بود، تنها کافی بود سری به بازار و راسته‌ی مدنظرتان بزنید و بروید سراغ حجره ی حاجی‌بازاری‌هایی که سال‌های سال آبا و اجدادی در صنف موردنظر مشغول به کار بوده‌اند. اما امروزه برندهای متفرقه با جنس‌های بی‌کیفیت که مانند کوچ‌نشین از این کسب‌وکار به سراغ کسب‌‌وکار دیگر می‌روند بسیار زیاد است. این برندها نمی‌توانند دوام چندانی در بازار داشته باشند ولی منجر به شلوغ شدن بازار و سردرگمی مشتری می‌شوند.

با تمام این‌ها همچنان می‌توان برند معتبر را از غیر معتبر تشخیص داد. تنها کافی است صبر و حوصله داشته باشید و با گشتی در بازار و یا جستجوی اینترنتی از سابقه‌ و میزان فعالیت برند مدنظر آگاه شوید. آدرس دفتر، کارخانه، فروشگاه و انبار آن برند را پیدا کنید. وب سایت برند موردنظر را بررسی کنید و سپس با کارشناسان آن صحبت کنید و میزان دانش و صداقت آن‌ها را بسنجید. در نهایت بعد از تمام این کارها می‌توانید با خیال راحت یک محصول باکیفیت خریداری کنید.

طرح و رنگ

از آن‌جایی که ذات انسان گرایش به زیبایی دارد، پس یکی از معیارهای مهمی که هنگام خرید کفپوش باید به آن توجه داشت، ظاهر کفپوش است. البته که زیبایی یک مقوله‌ی نسبی است و با توجه به سلیقه‌ی افراد متغیر است. فردی کفپوش‌های طرح چوب را می‌پسندد و دیگری کفپوش‌های طرح سنگ را و …

به طور کلی دو عامل طرح و رنگ تعیین‌کننده‌ی زیبایی یک کفپوش هستند. رایج‌ترین طرح‌های کفپوش‌ شامل کفپوش‌های طرح سنگ، طرح چوب، بتنی، پلاستیکی، شیشه‌ای و … است. از سوی دیگر رنگ نیز متغیر مهم دیگری است که نمود خاصی به کفپوش شما می‌بخشد. امروزه کفپوش‌ها با توجه به جنسی که دارند از طیف رنگی بسیار گسترده و متنوعی برخوردارند. درواقع محدودیت چندانی از نظر رنگ برای شما وجود ندارد.

حین انتخاب رنگ و طرح کفپوش خود باید عواملی مانند سبک دکوراسیون، میزان نور محیط، کاربری مکان و … را در نظر بگیرید.

خرید کفپوش

جهت کسب اطلاعات بیشتر و سوال در مورد خرید کفپوش و مشاوره به صورت رایگان

 با ما در ارتباط باشید.

بودجه مورد نظر

از معیارهای بسیار مهم که ممکن است انتخاب شما را حین خرید کفپوش تحت‌تاثیر قرار دهد قیمت کفپوش است. همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد انواع کفپوش با توجه به جنس و مواد اولیه‌ی به کار رفته در آن قیمت‌های‌ متفاوتی از هم دارند. به همین دلیل لازم است پیش از خرید، بودجه‌ی مورد نظر خود را مشخص کنید و تصمیم بگیرید که حاضر به چه میزان هزینه هستید. در این صورت زمانی که وارد بازار شوید دچار سردرگمی نخواهید شد.

گاهی نیز شما کفپوش سنگی و یا چوبی دوست دارید ولی چون اندازه‌ی جیب‌تان کوچک‌ است مجبور به  خرید کفپوش با قیمت کم‌تر می‌شوید. البته هیچ‌وقت کیفیت را فدای قیمت پایین نکنید. حتی اگر مجبور به خرید کفپوش با قیمت کم‌تر هستید به سراغ کفپوشی بروید که در عین داشتن قیمت پایین از کیفیت قابل‌قبولی برخوردار است. برای مثال اگر توان خرید کفپوش‌های سنگی یا چوبی را ندارید می‌توانید به سراغ کفپوش پی وی سی بروید. این کفپوش در عین داشتن کیفیت، مقرون به صرفه نیز است.

توجه به دکوراسیون منزل

این‌که چه کفپوشی برای فضای مدنظر خود انتخاب کنید تحت‌تاثیر نوع سبک دکوراسیون شما است. درواقع هنگام خرید کفپوش باید از جنس گرفته تا طرح و رنگ با سبک دکوراسیون شما هم‌خوانی داشته باشد. ضمن این‌که گاهی مجبور می‌شوید بخشی از خانه را با یک نوع کفپوش بپوشانید و بخش دیگر را با نوعی دیگر. در چنین حالتی نیز باید به سبک کلی توجه کنید.

ابعاد فضای مدنظر

قطعا یکی از سوالاتی که فروشنده حین خرید کفپوش از شما می‌پرسد این است که فضای شما چند متر است و چه مقدار کفپوش نیاز دارید. برای پاسخ به این سوال باید حتما فضای مدنظرتان را به طور دقیق اندازه‌گیری نمایید و ابعاد را به دست آورید. با این کار ضمن این‌که خریدتان با سرعت بیش‌تری انجام می‌گیرد مانع از اضافه یا کم آمدن کفپوش نیز می‌شود. 

در نظر گرفتن شرایط افراد خانواده

انواع کفپوش به دلیل جنس خاص و مواد اولیه‌ی به کار رفته در آن‌ها ویژگی‌های متفاوتی دارند. پس لازم است که حین خرید کفپوش نگاهی به شرایط اعضای خانواده‌ی خود بیندازید و بر این اساس اقدام به خرید کنید. برای مثال اگر در خانه نوزاد و یا فرد سالمند دارید پیشنهاد می‌شود که به هیچ وجه از کفپوش‌های سخت و لغزنده استفاده نکنید. همچنین با وجود کودک در خانه، احتمال کثیف شدن کفپوش شما بیش‌تر است پس کفپوش‌هایی را انتخاب کنید که نظافت آسان‌تری دارند.

در این مقاله سعی کردیم با ارائه‌ی مطالبی شما را از سردرگمی انتخاب در دنیای متنوع کفپوش‌ها نجات دهیم.

 همان‌طور که مطالعه کردید با در نظر گرفتن معیارهایی می‌توان به یک انتخاب درست رسید. با تمام این‌ها، سلیقه‌ی شخصی خود را فراموش نکنید. 

چرا که در نهایت این شما هستید که قرار است مدت‌ها روی آن کفپوش راه بروید و جلو چشمان‌تان باشد. 

از این که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید بسیار سپاس‌مندیم.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *