اتاق خواب آن بخش از خانه است که زمان زیادی را برای استراحت در آن به سر می‌بریم. در نتیجه لازم است که محیطی آرام و گرم داشته باشد. از این‌رو دکوراسیون آن اهمیت خاصی دارد. از جمله مواردی که در طراحی اتاق خواب موردتوجه قرار می‌گیرد، نوع دیوارپوش آن است. انواع دیوارپوش اتاق خواب وجود دارد که در این مقاله قصد پرداختن به آن را داریم. با ما همراه باشید تا به بهترین دیوارپوش اتاق خواب بپردازیم.

عوامل مؤثر در انتخاب دیوارپوش اتاق خواب

  در انتخاب دیوارپوش عوامل متعددی  اتاق خواب مؤثر هستند که دراین بخش به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • متراژ اتاق
  • میزان نور اتاق
  • سلیقه‌ی شخصی
  • رنگ
  • دکور اتاق خواب

ویژگی‌های دیوارپوش اتاق خواب

  • نصب سریع و آسان
  • طول عمر بالا
  • عایق بودن در برابر صدا و حرارت
  • قابلیت شستشو
  • قیمت مناسب
  • برخوداری از طرح و رنگ زیبا و متنوع
  • مقاومت بالا

انواع دیوارپوش اتاق خواب

دیوارپوش ها در انواع مختلف با ویژگی‌های خاصی وجود دارند که هر یک مزایا و معایب خود را دارند و برای سبک خاصی از دکوراسیون مناسب هستند. در ادامه به هر یک از این دیوارپوش‌ها می‌پردازیم و شما می‌توانید با توجه به عواملی که در بالا ذکر شد یکی از آن‌ها را برای اتاق خواب خود انتخاب نمایید.

  •  چرمی

از نمونه‌دیوارپوش‌های بسیار زیبا و جذاب می‌توان به دیوارپوش چرمی اشاره کرد. این دیوارپوش از تنوع طرح و رنگ جذابی برخوردار است و فضایی گرم و صمیمی ایجاد می‌کند. ضمن این‌که در برابر صدا و حرارت نیز عایق است. این ویژگی‌ها دیوارپوش چرمی را تبدیل به یکی از پرکاربردترین و بهترین دیوارپوش اتاق خواب می‌کند.

 این دیوارپوش چرمی معمولا در ابعاد 40 در 40 تولید و عرضه می‌شود ولی این به معنای وجود ابعاد دیگر نیست. بیش‌ترین کاربرد این دیوارپوش در اتاق خواب، در بالای تخت‌خواب است. زیرا مهم‌ترین ویژگی دیوارش چرمی عایق صدا بودن است. حتما برای شما هم بارها پیش آمده که سر و صدای واحد کناری مخل آسایش و استراحت‌تان شود. به دلیل نزدیک بودن واحدها و ضخامت کم دیوارها گریزی از این مشکل نیست و ساده‌ترین راه استفاده از دیوارپوش‌های عایق صدا است. از این‌رو دیوارپوش چرمی گزینه‌ی مناسبی به شمار می‌رود.

دیوارپوش اتاق خواب
  •  پی وی سی

در واقع پی وی سی از جمله دیوارپوش‌های اقتصادی  و مقرون‌به صرفه به شمار می‌رود که طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی دارد. این دیوارپوش از جنس پلاستیک است و همین عامل آن را قابل شستشو، انعطاف‌پذیر، آنتی‌باکتریال و مقاوم در برابر ضربه و خط‌وخش می‌کند. ضمن این‌که پشت دیوارپوش پی وی سی دارای چسب است و این ویژگی نصب آن را آسان می‌کند.  دیوارپوش پی وی سی ضد رطوبت بودن آن است از این‌رو این دیوارپوش برای محیط‌های مرطوب مناسب است.

  •  سه‌بعدی

معمولا اتاق خواب جزء آن بخش از خانه است که برای استراحت به آن مراجعه می‌کنید و در نتیجه باید محیطی آرام و گرم داشته باشد.  دیوارپوش سه‌بعدی برخورداری از طرح و رنگ متنوع است و حتی قابلیت چاپ طرح موردنظرتان بر روی آن‌ وجود دارد. در نتیجه راهی برای خاص و باب میل کردن اتاق خواب به شمار می‌رود. ضمن این‌که در تولید دیوارپوش سه بعدی از موادی استفاده می‌شود که در برابر نور خورشید مقاوم هستند و تغییر رنگ نمی‌دهند. همچنین آنتی باکتریال است و نصبی آسان دارد.

  •  پارچه‌ای

میتوان گفت که پارچه جزء آن دسته از محصولاتی است که از گذشته‌ها تا کنون برای پوشش دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه نیز  این محصول رشد کرده و با طرح و رنگ‌های متنوع به بازار عرضه می‌شود. دیوارپوش‌های پارچه‌ای نسبت به کاغذدیواری از مقاومت بالایی برخوردارند، ضمن این‌که قابل شستشو هستند و نصب آسانی دارند. دیوارپوش‌های پارچه‌ای نفوذ هوا در آن است که مانع از کپک‌زدگی و رشد قارچ در آن می‌شود. از دیگر مزایای دیوارپوش‌های پارچه‌ای می‌توان به قابلیت شستشو، مقاومت در برابر سایش و خط‌وخش و هماهنگی ساده با سایر مبلمان اتاق خواب اشاره کرد. از معایب این دیوارپوش تغییر رنگ آن به مرور زمان است.

  •  بتنی

شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که با آمدن نام دیوارپوش بتنی احساسی سردی و بی‌روحی می‌کنید؟ و یا سبک معماری کشورهای بلوک شرق در دوران جنگ سرد به ذهن‌تان خطور می‌کند؟ پس کمی دست نگه دارید و بار دیگر این دیوارپوش زیبا و متنوع را تصور کنید. زیرا دیوارپوش بتنی ضمن مقاومت بالا در برابر خدشه و ضربه، قابلیت رنگ‌پذیری دارد و می‌توانید متناسب با رنگ سایر وسایل اتاق‌تان آن را رنگ بزنید. این دیوارپوش متناسب با سبک دکوراسیون مینیمال و ساده است و برای فضاهایی با رنگ‌های خنثی کاربرد زیادی دارد. دیوارپوش‌های بتنی دارای مدل‌های لوزی، اکسپورژر و الماسی و … است.

  • کاغذدیواری

از دیوارپوش‌های رایج و متداول برای اتاق خواب، کاغذ دیواری است. سال‌هاست که از این دیوارپوش، برای پوشش دیوارها استفاده می‌شود. همچنان نیز به دلیل تنوع بالا، نصب آسان و قیمت مناسبی که دارد از آن به عنوان بهترین دیوارپوش برای اتاق خواب یاد می‌شود. کاغذ دیواری طول عمر کمی دارد و برای افراد تنوع طلب که هر از چندگاهی به دنبال ایجاد تغییراتی در دکوراسیون هستند، مناسب می‌باشد. اگر قصد استفاده از کاغذدیواری برای اتاق خواب خود را دارید به فضای اتاق خود توجه کنید. درصورتی که اتاق شما شلوغ است برای ایجاد نمای زیبا از کاغذدیواری ساده استفاده کنید و برعکس. کاغذ دیواری به سادگی با دستمال نم‌دار تمیز می‌شود.

 

  •  چوبی

در معرفی بهترین دیوارپوش اتاق خواب به دیوارپوش‌های چوبی  نیز باید اشاره کرد. درواقع چوب از آن دسته از محصولاتی است که همواره در دکوراسیون به کار می‌رود. دیوارپوش‌های چوبی اصولا از چوب درختان صنوبر، سرو، کاج و بلوط تولید می‌شوند. از معایب دیوارپوش‌های چوبی باید به نظافت دشوار و مراقبت از آن‌ها در برابر نفوذ حشرات اشاره کرد. علاوه بر این با وجود قابل بازیافت بودن محصولات چوبی، افزایش تقاضا منجر برای چوب به منابع جنگلی و محیط زیست آسیب وارد می‌کند. به این دلایل همگام  با رشد تکنولوژی، محصولات چوبی عمدتا از خمیر چوب تولید شدند و چوب خام کم‌تر مورد استفاده قرار گرفت. از جمله دیوارپوش‌های چوبی با تکنولوژی‌های جدید می‌توان به ام دی اف و ترمووال اشاره کرد.

دیوارپوش چوبی به دلیل ایجاد فضایی گرم، عایق بودن در برابر صدا و برخورداری از رنگ و طرح جذاب، جزء بهترین دیوارپوش اتاق خواب به شمار می‌روند.

  •  سنگی

قطع به یقین دیوارپوش سنگی جزء بهترین دیوارپوش اتاق خواب به شمار می‌رود. دیوارپوش‌های سنگی به دو صورت طبیعی و مصنوعی در بازار وجود دارند. البته که امروزه دیوارپوش‌های سنگ مصنوعی به دلیل قیمت پایین‌تر، وزن کم‌تر، حمل و نقل آسان‌تـر و نصب ساده بیش‌تر مورد استقبال قرار می‌گیرند. از ویژگی‌های قابل توجه‌ دیوارپوش‌های سنگی قابلیت شستشو آن‌ها است که برای افراد حساس گزینه‌ی مناسبی است.  شما می‌توانید این دیوارپوش را با انواع دیگر دیوارپوش‌ها ترکیب کنید. زیرا دیوارپوش‌های سنگی اصولا به شکل قطعه‌ای و جزئی در برخی قسمت‌های اتاق خواب مانند ورودی نصب می‌شوند و برای نصب سراسری پیشنهاد نمی‌شوند. دیوارپوش‌های سنگی در برابر ضربه و خط‌وخش مقاومت بالایی دارند. از جمله دیوارپوش‌های سنگ مصنوعی که امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند می‌توان به ماربل شیت اشاره کرد.

  •  آجری

اگر طرفدار سبک سنتی هستید و می‌خواهید فضایی خاص ایجاد کنید، می‌توانید از دیوارپوش آجری برای اتاق خواب خود استفاده کنید. البته که این دیوارپوش مختص اتاق خواب نیست و می‌توانید از آن برای بخش‌های مختلف خانه‌ی خود استفاده کنید. با این‌حال به دلیل نظافت آسان، مقاومت و طول عمر بالا، قابلیت رنگ‌آمیزی آن و قابلیت تلفیق با رنگ‌های خنثی، از دیوارپوش آجری به عنوان بهترین دیوارپوش اتاق خواب یاد می‌شود. با همه‌ی این‌ها این دیوارپوش نصب زمان‌بر و دشواری دارد.

  •  کناف

در بررسی بهترین دیوارپوش اتاق خواب باید به دیوارپوش کناف نیز اشاره کرد. این دیوارپوش به شکل پنل های گچی است که دارای وزن کم، قابلیت نصب آسان و سریع و و تنوع رنگی بالایی است. دیوارپوش کناف عایق صوتی است و به همین دلیل جزء بهترین دیوارپوش اتاق خواب به شمار می‌رود. دیوارپوش کناف متناسب با سبک دکوراسیون مدرن است. از معایب این دیوارپوش می‌توان به مقاومت پایین در برابر ضربه و رطوبت و همچنین قیمت بالا اشاره کرد.

دیوارپوش اتاق خواب

ما در این مقاله سعی کردیم که به بهترین دیوارپوش‌ اتاق خواب بپردازیم و انواع دیوارپوش اتاق خواب را مورد بررسی قرار دهیم. هر یک از این دیوارپوش‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند و متناسب برای فضای خاصی هستند. پس پیش از خرید حتما معیارهایی که در ابتدای مقاله به آن‌ها اشاره شد را در نظر بگیرید تا بعدها دچار هیچ‌گونه پشیمانی و خسارت نشوید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *