در این مقاله به این سوال پاسخ میدهیم که آیا کاغذ دیواری باعث کپک زدن میشود؟ کاغذ دیواری اصولا روی سطح خارجی دیوار قرار داده میشود. زمانی که در تابستان رطوبت در فضا ایجاد میشود، این مشکل به خاطر ترکیب دمای متفاوت گرم بیرون و هوای سرد داخلی منزل است. این مسئله باعث میشود که پشت کاغذ دیواری باکتریها و قارچها رشد کنند. حتی این اتفاق برای دیوارهای خشک نیز اتفاق میافتد.
آیا با وایتکس یا رنگ میتوانیم به این کپکها غلبه کنیم؟
هدف از تمیز کردن کپکها کشتن آنهاست یا حتی ضد عفونی کردن آنها از سطح.
اما نسبتا میتوانیم از سطح آنها را پاک کنیم. شکل کپک روی دیوار شبیه کثیفی میباشد. انگار یک دیوار کثیف یا تیره است. اما به راحتی میتوان با وایتکس و مواد سفیدکننده سطح آن را تمیز کنیم؟ البته که نه
مواد سفید کننده ترکیبی از مواد شیمیایی هستند. آنها برای غلبه بر باکتریها تولید میشوند. ولی به صورت کامل نمیتواند کپک را از بین ببرد و دوباره بعد از گذشت مدتی، باکتریها شروع به رشد مجدد میکنند.
راهکارهای غلبه بر کپک:
1- سرکه سفید
2- سودا
3- هیدروژن پرواکسید
4- صابون
در بررسیهای اخیر که انجام شده است، مشخص شده که بیشتر در خانههای محلی و اتاق خواب اصلی کپک میزند. آن هم به خاطر اینکه سقف یا لولهها نشتی آب دارند.
همه عوامل را بررسی کردهاند و متوجه شدند تنها عامل ایجاد کپک، رطوبت است. در طی تابستان ترکیب رطوبت گرم هوا و حرکت آن از طریق دیوار به بیرونه کاغذ دیواری، باعث کپک میشود. هوای داخل دیوار سرد است. در زمان خروج هوای سرد از دیوار موجب رطوبت بیشتر داخل دیوار میشود. در نتیجه قارچ و کپک تولید میشود.
خوشبختانه در حال حاضر در خانهها این مشکل را میتوان رفع کرد و کاملا کاغذ دیواری را از کپک تمیز کرد.
شرکت راشین امیدوار است که خواندن این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
برگرفته از سایت: www.branchevironmental.com